Hol lehet nézni? Itt!

ATV Spirit online közvetítés élőben | Live Stream

ATV Spirit online közvetítése élőben, mediaklikk

ATV Spirit HD élő online stream nézés

Kategória: Kereskedelemi

Cimke: Hírek


ATV Spirit online közvetítés nézés lejátszása élőben

ATV Spirit élő online közvetítés | Live Stream

Nincs adás?

Az ATV Televízió csatornáról bővebben

ATV Spirit a közérzeti televízió. Híradók, sorozatok, vetélkedők. Az új adóval az ATV a fiatalok felé szeretne nyitni, a csatorna programján szórakoztató műsorok és sorozatok kapnának helyet, míg a jelenlegi ATV hírcsatorna lenne. Az ATV Spirit az ATV társaságának, az AGRO-TV-ATV Zrt.-nek a 2019. január 8-án indult szórakoztató csatornája. A csatorna hangja Lutter Imre, az ATV csatorna hangja.

Az ATV vezérigazgatója 2018. augusztus közepén jelentette be a Hetek c. lapnak adott interjúja alapján, hogy a társasága egy új szórakoztató csatornát indít. Az ATV Spirit sugárzási engedélye csak Magyarország területére szól, földi antennás, kábeles és műholdas disztribúcióval, IPTV használatával is. Napi 24 órában sugároz majd. A programkínálat 100%-ban megvásárolt tartalmakból áll ''majd'', széles kategóriakínálattal: gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, valóságműsor ''(úgynevezett: reality show)'', valóságműsor dokumentummal ''(úgynevezett: doku-reality show)'' kert és barkácsolás, zene, talkshow, gameshow, sport, telenovella, életmód, gasztro. Az ATV Spirit induló költségvetése ''(vissza nem térítendő támogatással)'': 1,90 millió forint, melyet többek közt a reklámbevételeiből finanszírozzák majd azonnali időpontokban.

csatornán kezdetben a Híradó mellett főleg talk show-k lesznek, a nézők láthatják majd Jakupcsek Gabriella és Krizsó Szilvia műsorait, illetve sorozatokat. Az egyik egy klasszikus, a Magnum, a másik pedig amerikai Six. Németh S. Szilárd, a csatorna általános vezérigazgatója elmondta, az ATV számára az idei a duplázás éve lesz, az új csatornával egy profiltisztítás kezdődik. „Az a célunk hogy egy új közönséget érjünk el, nem az a célunk, hogy a mostani nézettségünket kettébontsuk, szeretnénk új nézőket találni az ATV Spirit csatornával, és az ATV továbbra is egy hír jellegű csatorna lesz" - mondta az ATV Híradójának Németh S. Szilárd.

Az ATV Spirit csatorna ismertetője

Népszerűbb Műsorok:
 • KrizShow
 • Jakupcsek Plusz
 • Kabaré Szombat
 • #Bochkor
 • Heti Napló Sváby Andrással
 • Esti Frizbi Hajdú Péterrel
 • Columbo
 • Magnum
 • Vidám vasárnap
 • Civil a pályán
 • kultúrtipp
Kereskedelmi Hírek
Hírek

Világ, magyarország, magyar, óra, negyed, háromnegyed, fél, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00, 05:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00, 10, 20, 30, 40, 50, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, január, február, március, április, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december,2015,2016,2017,2018,2019,2020 ATV Spirit Híradó A nap legfontosabb híreinek elemzése Kőbánya híradó A Kőbánya regionális híreinek elemzése KrizShow Krizsó Szilvia talkshow-műsora Jakupcsek Plusz Jakupcsek Gabriella önálló talkshow-műsora Kabaré Szombat Stand-up hétvégi műsor #Bochkor Bochkor Gábor önálló talkshow-műsora Heti Napló Sváby Andrással Sváby András önálló heti műsora Esti Frizbi Hajdú Péterrel Hajdú Péter heti talkshow-műsora Columbo Amerikai krimisorozat Magnum Amerikai krimisorozat Six Amerikai krimisorozat Superbook Bibliai amerikai rajzfilmsorozat Vidám vasárnap A Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete Televíziós vásárlási műsorablak Különféle termékek bemutatása és reklámozása Ékszer TV Különféle termékek bemutatása és reklámozása Vlog hotel A legfontosabb hírek elemzése AradiVarga Show Stand-up hétvégi műsor Hazahúzó Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek Magyarország építészete Építészeti magazinműsor Élő építészet 100 híres épület a világból Fő az egészség! Egészségügyi és életmódi magazinműsor Jó egészség A Deutsche Welle egészségügyi magazinműsora Mozi magazin A Deutsche Welle filmvásznos magazinműsora Civil a pályán! Négy vendég, hét aktuális téma. Sírjunk vagy nevessünk? Kultúrtipp Az ATV programajánló műsora