Hol lehet nézni? Itt!

RTL2 (RTLII) TV online közvetítés élőben | Live Stream

Az RTL2 online közvetítése élőben

RTL2 TV élő online stream nézés

Kategória: Kereskedelmi

Cimke: film


RTL2 online közvetítés tv nézés lejátszása élőben

RTL2 TV élő online közvetítés | Live Stream

Nincs adás?

Az RTL2 Televízió csatornáról bővebben

Az RTL II az RTL Group 2012. október 1-jén indult magyar nyelvű kereskedelmi televízióadója. Egy általános szórakoztató kábelcsatorna, saját gyártású műsorokkal, premiersorozatokkal és filmekkel. Az RTL II station voice-a (csatornahangja) a Jászai Mari-díjas színésznő, Bertalan Ágnes, a Dr. Csont című amerikai sorozat női főszereplőjének, Dr. Temperance Brennannak (Emily Deschanelnek) a szinkronhangja lett. Az RTL II 2015 szeptemberétől országos kereskedelmi televízióadóvá vált, bár műsorai eddig is az anyacsatornáéhoz illeszkedtek.

Eddig azt tudtuk hivatalosan, hogy az RTL2 biztosan fog adni olyan sorozatokat, mint a White Collar, a Forgotten, a Modern Family (új szinkronnal) és a Chase (magyarul: A nagy svindli, Elfelejtve, Egy rém modern család és Életre-halálra) – most ez a lista bővült a következőkkel: Terra Nova, Journeyman (végre!!) és a Burn Notice folytatása (magyarul: Terra Nova – Az új világ, Az utazó és Minden lében négy kanál). Ja, és lesz Végső akarat, ami gondolom, egy telenovella a múltkor említett mellé, valamint Jóbarátok, amit ha este adnak, akkor viheti a nézettségi koronát. A tovább mögött az ezeket ajánló új csatornapromó nézhető meg. Az, hogy például a Terra Nova esélyt sem kap arra, hogy milliós nagyságrendű premiert produkáljon, az RTL inkább százezreset ad neki, elég sok mindent elmond az RTL Klub jelenlegi krimikínálatáról, ami még évekig meghatározhatja a csatorna sorozatkínálatát és a széles közönség nézési szokásait. (A sorozatokról a blogposztra, majd a blogposzt címe alatti a címkékre kattintva sok mindent elolvashattok. Főleg, mert például a Forgotten vagy a Chase kicsit sem volt népszerű junkie-körökben.)

Népszerűbb Műsorok:
  • Dallas
  • Tökéletes célpont
  • Barátok közt
  • A beépített szépség
  • A Vihar
  • Az örökség
  • Drága örökösök
Kereskedelmi

Dallas, Nyomtalanul, Tökéletes célpont, Agymenők, A Toledo család, Űrzavar, A beépített szépség, A Vihar, Az Örökség, Hazug csajok társasága, Gyilkos hajsza, CSI. Miami helyszínelők, Az élet csajos oldala, Új csaj, A zöld íjász, A Madagaszkár pingvinjei, Graceland - Ügynökjátszma, Lucia - a sors üldözöttje, A nagy svindli, Tom és Jerry, Sherlock, Hupikék törpikék, Kun fu panda, A szerelem foglyai, Taxi, A narancsvidék, Anyák gyöngye, Éjjel-nappal Budapest, Vacsoracsata, Barátok közt, A gyanú árnyékában, Showder Klub