Hol lehet nézni? Itt!

M4 Sport TV online közvetítés élőben | Live Stream

M4 Sport TV online közvetítése élőben m4sporthu

M4 Sport Televízió HD élő online stream

Kategória: Sport | Köztévé

Cimke: Labdarúgás | Bajnokok Ligája | NB1 | Formula-1 | Kézilabda


Spiler2 TV Onine Stream
M4 Sport TV online közvetítés tv nézés lejátszása élőben

M4 Sport TV élő online közvetítés | Live Stream

Nincs adás?

Az M4 Sport Televízió csatornáról bővebben

2015-ben a magyar közszolgálati média nagy átalakításokba kezdett, így a Duna médiacsoport elindította az első Sportcsatornáját, az M4 Sport Televíziót, amely különféle sportközvetítésekkel, élő adásokkal, stúdióbeszélgetésekkel egy teljesen új és professzionális színfoltja lett a köztévének. A csatorna két hét próbaadást követően 2015 július 18-án indult el, és azóta is 16 kiemelt magyar sportág küzdelmeit, valamint a nemzetközi eseményeket is közvetíti élőben. Ilyen 2016-os és a 2010-as Olimpiai Játékok, a Labdarúgó Világbajnokság 2022-be, a Labdarúgó Európa Bajnokság 2020-ban, minden évben a Forma-1 (Formula-1) teljes szezonjának az élő közvetítése, beleértve a hétvégi teszteket, kvalifikációs futamokat, időmérőedzéseket valamint természetesen a futamok közvetítését is. Ezen kívül a Labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb foci meccsei is itt láthatóak, méghozzá élőben, majd pedig a gólösszefoglalókkal elemzik a stúdióban a szakértő vendégekkel az aktuális labdarúgó fordulókat. Érdemes tehát az első hazai közpénzből finanszírozott sportcsatorna valemennyi adását nézni, és ha tehetik, akkor élőben a hét minden napján otthonről, vagy a neten, illetve a világhálón pedig bárhonnan.

Az online közvetítés

Az M4 Sport Televízió csatorna online közvetítését az Interneten itt lehet nézni, mégpedig az m4sport.hu folyamatos élő stream által HD minőségben. Így aki Tableten, okostelefonon egyéb hordozható eszközön szeretné nézni az M4 Sport TV csatorna adását, lehetősége van külföldről is a nap 24 órájában nézni. A külföldi magyarok így Angliában, Londonban, Németországban, a Határon túl, Romániában, Erdélyben, Ausztiában, Amerikában, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Szlovákiában, a Felvidéken, Kárpátalján és bárhonnan nézhetik az M4 Sport TV közvetítését élőben.

Érdekesség

Az M4 élő adásfolyama annyiban hasonlítható az M1 aktuális csatornáéhoz, hogy egy nagy alapterületű, hipermodern stúdióból vezénylik, amelyet már a csatorna adásának első órájában bemutattak az akkori napi házigazdák, Szujó Zoltán és Petrovics-Mérei Andrea. Az ún. "off-tube" fülkék (két kommentátorállás) egyedülálló módon a stúdió központi asztala mögött helyezkednek el, innen közvetítik a nem helyszíni sporteseményeket. További lényeges eleme még a stúdiónak a "főasztal" felett futó karika alakú hírsáv; a balra lévő kisebb pult, ahol egy másik műsorvezető kapcsolódhat bele a stúdióbeszélgetésekbe a legfrissebb információkat közölve; illetve a jobbra lévő LCD-monitor, amelynek feladata bennfentes adatok közlése, vagy például egy új sportszakember bemutatása. Az asztalba is beépítettek egy 65"-os érintőképernyőt, amelyet a műsorvezetők használnak videóelemzésre. Ezt nemcsak a meghívott vendégek láthatják, hanem a nézők is, hiszen felülnézetből az érintőképernyőt is kamera veszi.

Műsorok:
  • Stúdió
  • Góóóól
  • UEFA Bajnokok Ligája
  • UEFA Európa Liga
  • Elsőosztályú magyar bajnoki mérkőzések
  • Labdarúgó-, kézilabda-, vízilabda-, kosárlabda-bajnokik és jégkorongmérkőzések.
  • Kamion Európa Bajnokság
  • Formula-1 autóverseny
  • WTCR
Közszolgálati Sport

foci, meccs, nézés, online, stream, labdarúgás, ferencváros, fradi, kispest, vasas, videoton, mol, vidi, székesfehérvár, fehérvár fc, újpest fc, honvéd fc, paks, puskás akadémia, debrecen, dvsc, diósgyőr, dvtk, haladás, kisvárda, nb1, magyar, bajnokság m4, sport, tv, televízió, élőben, élő műsor, közvetítés, Bajnokok Ligája, BL, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, döntő, videó, gól, gólok, összefoglaló, meccs, LaLiga Real Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Atletico Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Leverkusen, RB Leipzig, Hertha Berlin, Bundesliga, Premier Liga, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Leicester, Ligue1, Paris Saint Germain, PSG, Nantes, Monaco, Porto, Benfica, Sporting, Ajax, PSV, Seria A Juventus, Milan, Internazionale,